Groot nieuws!

Binnenkort welkomen wij de gloednieuwe Hyundai BAYON in onze showroom. Wij laten je graag kennismaken met onze nieuwste aanwinst. Kom naar de introductiedagen op vrijdag 25 juni en zaterdag 26 juni.

De BAYON is een geheel nieuwe crossover-SUV die speciaal voor Europa is ontwikkeld. De Hyundai BAYON is een auto in het B-segment en het jongste en kleinste lid van Hyundai's groeiende SUV-familie. Hij is compact, maar heeft een ruim interieur en slimme technologieën - zoals zijn mild hybrid-aandrijflijn en een lange lijst van slimme veiligheids- en connectiviteitsvoorzieningen. Alleen al hiermee onderscheidt hij zich in zijn segment. De Hyundai BAYON maakt dergelijke technologie bereikbaar voor een grote doelgroep.

Onderscheidend uiterlijk

De BAYON heeft een onderscheidend uiterlijk, details met een hightech uitstraling en een strakke vormgeving die hem uittilt boven zijn segmentgenoten. Hij is ontworpen volgens de nieuwe designtaal Sensuous Sportiness - een harmonieuze combinatie van energieke proporties, stijl en technologie. De pijlvormige koplampen, de brede grille, de gestroomlijnde luchtinlaat en de smalle dagrijverlichtingunits bovenaan geven het front een unieke uitstraling. Van opzij trekt de dynamische schouderlijn het oog naar de opvallende grafische details, de krachtig gevormde C-stijlen en de sportieve wigvorm. De pijlvormige achterlichten op de hoeken van de carrosserie - door een smalle accentlijn met elkaar verbonden - benadrukken de breedte.

9 kleuren

Je kunt kiezen uit negen carrosseriekleuren. Een daarvan is nieuw: Mangrove Green Mica. Bovendien is er een two-tone-optie met de kleur Phantom Black Mica voor het dak en de buitenspiegelkappen. Zo kun je van de nieuwe BAYON nog meer jóuw BAYON maken.

De Hyundai BAYON is voorzien van een strak en helder vormgegeven, ruimtelijk en licht interieur. Geïnspireerd door vormen uit de natuur omarmen de portieren op elegante wijze het dashboard. De vorm van de portieren past perfect bij het instrumentenpaneel en de LED-sfeerverlichting zorgt voor een subtiel maar verfijnd blauw accent in de cockpit.
Geniet van de hoge zitpositie waar comfort hand-in-hand gaat met stijl. Het plaatsnemen in de hoogwaardige stoelen is prettig en gemakkelijk. Het volledig digitale instrumentenpaneel en Multimediascherm zijn optisch gecombineerd voor een elegante hightech look en split screen-functie. Het centrale touchscreen ondersteunt Apple CarPlay™ en Android Auto™.

Introductiedagen

Vrijdag 25 juni van 09.00 tot 18.00 uur

Zaterdag 26 juni van 10.00 tot 17.00 uur

Wagenmakerstraat 2 in Velserbroek