Het stadhuis van Haarlem.
Het stadhuis van Haarlem. (Foto: Joost Verhagen)

Reageren op Omgevingsvisie 2045 Haarlem? Dat kan op deze momenten

Algemeen

HAARLEM - Haarlem wil ook in 2045 een aantrekkelijke stad zijn om in te wonen, te werken en te bezoeken, maar hoe bereiken we dat met elkaar? In de omgevingsvisie komen uitdagingen, kansen en keuzes samen en wordt de koers voor de ontwikkeling van Haarlem geschetst.

Haarlem maakt zes strategische keuzes voor de leefomgeving in deze Omgevingsvisie. Mengen en verdichten, buurtgericht ontwikkelen, vergroenen en vernatten, bevorderen van een gezonde leefomgeving, ruimte voor de energietransitie en de mobiliteitstransitie. Voor alle vragen over deze strategische keuzes en andere vragen over de visie kunt u op twee momenten terecht:

- Maandag 5 juli om 20.00 uur voor een digitaal vragenuur

Aanmelden kan per e-mail: omgevingswet@haarlem.nl

- Dinsdag 13 juli tussen 15.00 uur en 17.00 uur in het ABC architectuurcentrum

Collega’s zijn dan live aanwezig en u kunt samen met hen de kaarten, de visie en andere zaken bespreken. Aanmelden kan via omgevingswet@haarlem.nl. In het ABC is tot en met 18 juli een presentatie van de Omgevingsvisie te zien.

Geef uw reactie

Geef uw mening via haarlem.nl/omgevingswet/visie of per post Gemeente Haarlem, Postbus 511, 2003 PB Haarlem t.n.v. Jeroen Traudes. Wilt u bij uw reactie uw naam, adres, datum en als onderwerp ‘Ontwerp Omgevingsvisie” plaatsen?

De Ontwerp Omgevingsvisie vindt u ook online: haarlem.nl/omgevingswet/visie.

Bron: gemeente Haarlem