Haarlemmers verbinden: kunstroute ‘Het Ongeziene Gezien’

HAARLEM - Loop tussen donderdag 24 en zondag 27 juni zo’n 4.000 stappen langs viltkunst, fotografie en tekeningen. Diverse soorten kunst gemaakt door Stichting Kapsalon en Haarlemmers.

Verbinding in de stad

Verbinding tussen alle inwoners van Haarlem, wie je ook bent en wat je ook doet. Dat zien we terug in de kunstwerken op de kunstroute. Dit zorgt voor begrip, door naar elkaar te luisteren en samen creatief te zijn.


Projectdirecteur Marisa Beretta omschrijft het als ‘een feestelijke explosie van kunst’. De kunstroute start bij de parkeergarage van het winkelcentrum Schalkwijk. Op de kunstroute vindt u ook viltkunst, tekeningen uit het tattoo-project 'onder de huid', portretten, dromen en poëzie, portretten in beeld en geluid en heel veel foto's. In het pand waar eerst de V&D zat, is een is een pop-up expositieruimte.

Met een groep langs?

Wilt u met een groep de kunst in Schalkwijk bekijken? Dat kan op zaterdag 26 juni of zondag 27 juni. De kunstenaars en inwoners van Schalkwijk vertellen wat u ziet op de kunstroute.


De tijden van de groepswandeling vindt u op www.stichtingkapsalon.nl. Via deze site meldt u zich ook aan voor de kunstroute. Dit is niet nodig als u zelf de route loopt op donderdag of vrijdag. Op de site van stichting Kapsalon ziet u een kaartje met de route.


Bron: gemeente Haarlem