De nieuwe Hyundai TUCSON.
De nieuwe Hyundai TUCSON. (Foto: Aangeleverd)

Nieuwe krachtige Hyundai Tuscon

Er zijn genoeg overtuigende redenen om voor de nieuwe TUCSON te kiezen. Het oogstrelende design, de state-of-the-art smart technologie en de keuze uit verschillende aandrijflijnen zijn er slechts een paar. Daarbovenop is de Hyundai TUCSON “ANWB Trekauto van het Jaar 2021”!

De nieuwe Hyundai TUCSON biedt keuze uit drie geëlektrificeerde aandrijflijnen – de grootste keuze in zijn segment: hij is er met 1.6 T-GDi Smartstream-benzinemotor met 48-volt mild hybrid-technologie, als hybride-versie en als plug-in hybride-versie. Elektrisch wanneer jij wilt, op benzine als het nodig is. Je verbruikt minder brandstof zonder ook maar iets af te doen aan het rijplezier dat de Hyundai TUCSON biedt.

De nieuwe Hyundai TUCSON is groter, breder en ook de eerste SUV die is ontwikkeld volgens Hyundai's nieuwe designfilosofie Sensuous Sportiness.

Unieke uitstraling

Dynamische geometrische vormen, scherpe lijnen en 's werelds eerste Parametric Hidden Lights geven de nieuwe Hyundai TUCSON een krachtige, unieke uitstraling. De sportieve looks worden geaccentueerd door de verchroomde sierlijst die de parabolische dakrand accentueert. De brede LED-achterlichten zetten het dynamisch progressieve design van de voorzijde door aan de achterzijde.

Zodra je instapt in de nieuwe Hyundai TUCSON ervaar je een gevoel van openheid. In het verfijnde interieur gaan ruimte, technologie en informatie harmonieus samen. Stel de sfeervolle interieurverlichting, met 64 kleuren en 10 helderheidniveaus, precies zo in als je wilt. Meer ruimte voor de inzittende voor- en achterin, meer bagageruimte, flexibele neerklapbare achterbank en de slimme achterklep zorgen ervoor dat je geniet van uitzonderlijk comfort, ruimte en gebruiksgemak.

Beste connectiviteit

Natuurlijk is de nieuwe Hyundai TUCSON ook voorzien van de beste connectiviteit, zoals Bluelink, waarmee je je auto via je smartphone of met je stem kunt bedienen. Een kosteloos 5-jarig abonnement op LIVE Services - in combinatie met de nieuwe 10,25-inch touchscreen - is inbegrepen.

Optimale gemoedsrust: de nieuwe Hyundai TUCSON is voorzien van de meest geavanceerde rijassistentiesystemen en een pakket actieve veiligheidssystemen met talrijke innovatieve functies – voor de hoogste veiligheid in zijn klasse. Met ook een extra oogje op de veiligheid van de kinderen zorgt de Hyundai TUCSON dat jij en je gezin veilig kunnen reizen en er ook van genieten.

Trekauto van het Jaar 

De allerbeste auto om een (flinke) caravan of aanhanger te trekken? Dat is volgens ANWB Kamperen de Hyundai TUCSON. Onze gloednieuwe SUV, met een trekgewicht van 1.650 kg, is uitgeroepen tot Trekauto van het Jaar 2021!

Stap in de nieuwe TUCSON en ervaar de weg naar beter. Plan een proefrit in of kom langs in onze showroom aan de wagenmakerstraat 2 in Velserbroek. Onze enthousiaste verkoop adviseurs staan voor je klaar. We zie je graag in onze showroom!


Hyundai Velserbeek

Wagenmakerstraat 2, 1991 JA Velserbroek
Telefoon: 023 513 2944