Voor Marga Venema (63) heeft dit project ontzettend geholpen.
Voor Marga Venema (63) heeft dit project ontzettend geholpen. (Foto: Aangeleverd)

Leuk en succesvol werk zoeken via website Het is Netwerken.nu

HAARLEM - Het is Netwerken heeft een gloednieuw website gelanceerd. Met www.netisnetwerken.nu kan iedereen die op een andere manier op zoek is naar nieuw of ander werk terecht. Spannend, leuk maar vooral heel effectief. Op de site staan programma’s, verdiepingsmateriaal en tips & trucs om jou als werkzoeker te ondersteunen en inspireren. 

HET kennisplatform voor werkzoekenden met een berg aan werkervaring

Ruim 70% van de deelnemers aan het door Het is Netwerken ontwikkelde programma-aanbod vindt gewenst, betaald werk. Wil je dat ook ervaren, bezoek dan HET kennisplatform voor werkzoekenden: hetisnetwerken.NU en doe mee!


Waar te beginnen

Zelfs met een berg aan werkervaring merk je bij het zoeken naar nieuw werk dat je geboortedatum daarbij met regelmaat negatief bepalend is. Jouw opleiding blijkt verouderd en de bijbehorende baan bestaat niet meer. Soms betreft het zelfs de hele branche waarin je werkzaam bent geweest. Waar begin je dan? 

Voor jou en iedereen die in dezelfde situatie is beland, is er stichting Het is Netwerken. Bij Het is Netwerken worden alle programma’s ontwikkeld door professionals en zij geven ook de workshops en trainingen. De activiteiten worden mede mogelijk gemaakt door sponsoring vanuit verschillende stichtingen en gemeenten. Dit zorgt ervoor dat iedereen die wil, ook aan onze programma’s kán deelnemen. Dus ook als je krap bij kas zit. 

Nog even dit

Het succes van Het is Netwerken ligt in het feit dat je nieuwe manieren van werk zoeken krijgt aangereikt en de dingen samen doet.


Stap voor stap krijg je een nieuwe boost aan positieve energie. Je gaat pionieren, experimenteren en ontwikkelt lef en moed om ingesleten en niet-effectieve patronen te doorbreken. Je krijgt gegarandeerd een kick als het meteen lukt, maar je zult ook de zachte landing ervaren wanneer de dingen niet meteen gaan zoals jij die voor ogen had. 

'Ruim 70% van de deelnemers vindt gewenst, betaald werk'

In onze veilige Het is Netwerken-omgeving oefen je net zo lang totdat je weet welke richting je op wilt en welke stappen daarvoor nodig zijn.


Stichting Het is Netwerken organiseert naast allerlei speciale programma's ook om de week haar reguliere netwerkbijeenkomsten.

Meer informatie op de site. Iedereen welkom!


Bezoek www.hetisnetwerken.NU en neus rond. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Informatief, gratis en volledig vrijblijvend.