Spirituele beurzen lijken meer en meer in trek om te bezoeken.
Spirituele beurzen lijken meer en meer in trek om te bezoeken. (Foto: Henk Ros)

Grote spirituele- en wellnessbeurs

“Helderzienden in de tent” gaat nu een wel een heel letterlijke betekenis krijgen. Het spiritueel centrum ‘Samma Saya’ uit Haarlem realiseert komend weekend voor de derde keer in de geschiedenis, de grootste spirituele- en wellnessbeurs van de regio Kennemerland. 3 en 4 juli is de Expotent naast het Pannenkoeken Paradijs in het Reinaldapark even het decor voor deze gevarieerd spiritueel en wellness beurs. Niet alleen zullen hier raadgevers zijn voor de innerlijke rust en balans, maar ook voor de buitenkant van de mens, die de afspiegeling is van de binnenkant, zal men op deze beurs altijd iets vinden van zijn of haar gading. 

Spirituele beurzen lijken meer en meer in trek om te bezoeken. Zeker in deze onzekere tijden van corona en vaccinaties. Gelukkig heeft het RIVM toestemming gegeven om deze unieke beurs doorgang te laten vinden. Geen testen, geen mondkapjes, slechts een afstand van 1,5 meter naar anderen toe is de enige beperking voor publiek.

Derek Ogilvie

Paranormale zaken zijn door de komst van Derek Ogilvie en ‘het zesde zintuig’, op televisie, de laatste jaren gelukkig uit het ‘achterkamertjes sfeer’ gehaald en inmiddels een niet meer weg te denken onderdeel van een spirituele belevenis in het dagelijks leven.

Laagdrempelige beurs

Toch blijft het bezoek aan een paragnost, medium of andere spiritueel raadgever, onwennig voor velen. Natuurlijk zijn er overal in het land wel spirituele beurzen en workshops te bezoeken, maar een garantie of men nu werkelijk niet met een charlatan te maken heeft, is er eigenlijk niet. Voor deze beurs lijkt dat toch anders te zijn. “Het is een veelzijdige beurs, laagdrempelig en de hoge kwaliteit van deelnemende raadgevers is een garantie” aldus organisator en zelf ook medium: Thomas Woolthuis. “Zweverige donkere beursjes zijn niet meer van deze tijd. We hebben er voor gekozen om een toegankelijke sfeer te creëren met beauty, wellness, gezondheid en spiritualiteit.” 

Het bekende medium Liesbeth van Dijk, TV visagist Roberto Dresia, medium Greet Vermeulen, TV icoon Viola Holt, maar ook het internationaal bekende medium Omata Tutini en het genomineerde ‘medium van het jaar’ Thomas Woolthuis, staan onder andere garant voor hoogwaardige dienstverlening en advies.

Ongedwongen sfeer

In een ongedwongen sfeer kunnen bezoekers rustig langs de tafeltjes lopen en om advies vragen bij een van de raadgevers. Op deze sfeervolle beurs, heeft de organisatie zich ingezet een veelzijdigheid van spiritueel raadgevers bij elkaar te brengen. Niet alleen de helderzienden of paragnosten zijn hier vertegenwoordigd, nee ook handlezers, mediums en auralezers zitten in dit team. Wilt u nou eens uw aura laten tekenen of bent u geïnteresseerd in wie uw spirituele Gids is, kom dan gerust langs zaterdag of zondag en laat u verrassen, snuif aan de wierook, laat uw hand lezen. Ga samen met een helderziende op zoek naar informatie over verleden, heden en toekomst…

Toch zweverig? Niet realistisch? Ervaar het dan zelf eens en kom langs, aanstaand weekend.

Laat uw make-up doen, gebaseerd op uw aurakleuren door visagie-meester Roberto Dresia. 

Kortom het gaat een leuke, leerzame beurs worden waarbij er vele raadgevers bij elkaar te vinden zijn, waarbij er voor iedereen een advies of spiritueel handvat te vinden zal zijn in een van de te houden consulten. 

De beurs zal plaatsvinden in de grote Expotent naast Het Pannenkoeken Paradijs, Reinaldapad 10 in Haarlem, op zaterdag 3 en zondag 4 juli.

Openingstijden: 11.00 uur – 17.00 uur 

Entree is € 5,- per persoon

De consulten zijn vanaf € 15,- per persoon

Kinderen onder de 11 jaar zijn van harte welkom, mits onder begeleiding

Voor meer informatie over de activiteiten en alles wat met Samma Saya te maken heeft kunt u kijken op hun website: www.sammasaya.com of bellen met 06-25 1988 66.