All-New Nissan Qashqai
All-New Nissan Qashqai (Foto: Nissan)

10.000 bestellingen voor Nissan QASHQAI

AMSTERDAM -  De geheel nieuwe Nissan Qashqai staat sinds kort bij de Nederlandse dealers in de showroom, maar het aantal orders van klanten heeft in Europa de 10.000 al overschreden.

De derde generatie van Nissans iconische Crossover werd in februari onthuld en wordt nu uitgeleverd aan de dealers in heel Europa. In Nederland staat de nieuwe Qashqai reeds sinds 19 juni in de showrooms. Dankzij de zorgvuldig uitgevoerde pre-launch strategie konden consumenten de nieuwe Nissan Qashqai al bekijken en leren kennen. Daarmee konden klanten bij wijze van spreken alvast onder de huid van de Qashqai kruipen om het volledig nieuwe platform, de geavanceerde elektrische aandrijflijnopties en de vernieuwde comfort-, gebruiks- en veiligheidsvoorzieningen te ontdekken.


Tijdens de voorintroductie bleek er vooral veel belangstelling voor de unieke introductieversie van de nieuwe Qashqai: de Première Edition. Daarnaast blijkt de meest luxe Tekna+-versie het meest aangekruist te worden op het orderformulier. Specifiek voor de zakelijk rijder zijn er maar liefst vier verschillende Business Editions beschikbaar van de nieuwe Qashqai, zodat ook voor deze klantgroep een aanbod op maat gedaan kan worden.


Bij de ontwikkeling van deze nieuwe generatie heeft Nissan de leidende principes behouden die het concept, ontwerp en de ontwikkeling van de twee vorige generaties Qashqai hebben gekenmerkt: een elegant design, een verbeterde ambiance aan boord en een efficiënte aandrijflijn, gecombineerd met een hogere afwerkingskwaliteit en een rijervaring die je normaliter verwacht bij een model uit een hoger segment. Dankzij het nieuwe CMF-C-platform van de Alliantie Renault-Nissan-Mitsubishi - een toonbeeld van geavanceerde engineering, innovatie en geavanceerde technologie - legt de nieuwe Qashqai de lat in het Crossover-segment nog hoger. Klanten genieten van die eigenschappen in combinatie met een ruimte-efficiënt pakket dat uitstekend geschikt is voor stressvrij rijden.