Gladys (links) en schoonzus Jaimy runnen Berry Shop.
Gladys (links) en schoonzus Jaimy runnen Berry Shop. (Foto: Rowin van Diest)

Berry Shop zet de Cronjé op scherp

HAARLEM - De winkel die iedereen wel kent mag al bijna zijn pensioenleeftijd vieren. Maar met pensioen gaan is absoluut nog niet aan de orde!

Met de derde generatie die nu aan het roer staat, gebeuren er veel leuke en vooral nieuwe dingen. Noem het Berryshop 2.0. Zo is er al iets meer casual aan het assortiment toegevoegd. De redactie van Haarlems Nieuwsblad vroeg Jaimy van Leeuwen, kleindochter van de oprichter, wat er zoal staat te veranderen. “Nu iedereen meer thuis gaat werken hebben we ingespeeld op de kleding die daar bij past. Dus meer sneakers, een mooie vrijetijd broek en sportieve overhemden met korte mouwen zijn daar goeie voorbeelden van.”

Familiebedrijf

De bekende mannenmodezaak aan de Gen. Cronjéstraat 124 in Haarlem-Noord een typisch familiebedrijf. Berry Shop bestaat al sinds 1957, de winkel startte aan de Van Woustraat in Amsterdam. In 1999 ging aan de Gen.Cronjéstraat in Haarlem een tweede vestiging open, toen onder Jacques van Leeuwen, de vader van Jaimy.Berry Shop Herenmode timmerde gedurende die periode behoorlijk aan de weg. Inmiddels mag de winkel in Haarlem en omgeving een begrip genoemd worden.


feestdagen kostuums mooie aanbiedens 


Superscherpe aanbieding

Berry Shop adverteert de komende anderhalve week met een superscherpe aanbieding van slechts €99,- voor een pak. “We willen iedereen even motiveren om er weer knap bij de lopen als ze weer naar kantoor mogen. En het woord van 2021 is Coronakilo’s bij de mannen. Dus een nieuw pak dat top zit is geen overbodige luxe. Zie je snel!” 

De advertentie is te zien op pagina 3 van deze krant.


Berry Shop, Generaal Cronjéstraat 124, Haarlem, tel: 023-5271306, www.berryshop.nl.