De Groene Godin is de gezelligste winkel van Haarlem!
De Groene Godin is de gezelligste winkel van Haarlem! (Foto: Aangeleverd)

De Groene Godin: de gezelligste winkel!

HAARLEM - Het is nu bijna twee jaar geleden dat De Groene Godin verhuisde naar de Kruisweg. Gelukkig zijn alle trouwe en nieuwe klanten het erover eens: het is nog steeds de gezelligste winkel van Haarlem!

Bij De Groene Godin ligt de nadruk ligt op Fantasy, ScienceFiction en Sprookjes; bord-, kaart- en dobbelspellen, boeken (2e-hands), puzzels en geschenkartikelen. Ook is er ruimte voor spiritualiteit; er worden – op afspraak – Readings en Healings gehouden, er is een bijzondere collectie tarotkaarten, een kast vol boeken en eigenlijk altijd wel tijd voor een luisterend oor onder het genot van een kopje Magische Heksenthee.

Verborgen genoegens

Ook gamers en hobbyisten kunnen hier terecht; na lange afwezigheid heeft Warhammer eindelijk weer een thuis gevonden in Haarlem. Achter de winkel vindt je een van Haarlems verborgen genoegens; een verrassende binnentuin met een klein terras waar het bij mooi weer heerlijk toeven is. Lekker schommelen in de schommelbank, een spel spelen, iets lezen… Natuurlijk met iets vers gebakken lekkers erbij. 


De Groene Godin
Kruisweg 43A
www.degroenegodin.nl
Openingstijden: wo t/m za: 10:30-18:00 uur. Op andere dagen open op afspraak.