De toren van Pisa.
De toren van Pisa. (Foto: Pexels)

Bij Altraitalia beleef je de Italiaanse taal en cultuur

HAARLEM - Altraitalia is al jarenlang dé Italiaanse taalschool. Ook voor seizoen 2021-2022 is weer een interessant aanbod van individuele, duo- en groepslessen op alle niveaus. Online lessen zijn ook mogelijk.

De taalschool houdt zondag 5 en 12 september kennismakingsdagen van 10.30 tot 17.30 uur, in de Tetterodestraat 34 rd, in Haarlem. Om 13.00 uur is er een proefles voor beginners en om 14.00 uur is er informatie over de culturele agenda, over onder andere conversatie cursussen en boekclub.

Om anderhalve meter te kunnen waarborgen en zo de veiligheid van bezoekers te kunnen garanderen, kan komen kijken alleen op afspraak. Deze dagen zijn eigenlijk de beste manier om een beeld te krijgen van de taalschool. Bezoekers krijgen informatie over de school, de lesmethode, de leerboeken en de activiteiten die Altraitalia regelmatig organiseert.

Start 27 september

Aanmelden voor de kennismakingsdagen kan via alessandra@altraitalia.nl of 06 27001640. Voor meer informatie kan er ook een bericht gestuurd via whatsapp.

Altraitalia geeft taallessen voor alle niveaus, van A1 tot en met C2. De groepslessen duren 75 minuten, zelfstudie is 2 tot 3 uur per week. Schrijf snel in, want door de kleine groepjes is het aantal plaatsen beperkt. De cursussen starten vanaf 27 september.


Inschrijven kan op de kennismakingsdagen en via de website www.altraitalia.nl.