Kom jij ook naar de BioMarkt?
Kom jij ook naar de BioMarkt? (Foto: Aangeleverd)

BioMarkt op 4 september in de Haarlemmer Kweektuin

Winkelen

HAARLEM - Het is weer zover: op zaterdag 4 september tussen 10.00 en 15.00 uur kun je terecht bij de BioMarkt in de Haarlemmer Kweektuin!

Het is weer voorbij, die mooie vakantie. Hoewel... Op de BioMarkt kun je nog even de sfeer van vakantie en ‘er even uit zijn’ proeven! “In Zandvoort strijden ze dit weekend om wie het snelste is, maar wij doen het rustig aan”, aldus de organisatie van de BioMarkt. “Lekker slenteren langs de kramen, een praatje maken hier en daar, wat eten en je boodschappentas vullen. Je bent van harte welkom op de sfeervolle BioMarkt.”

BioMarkt Haarlemmer Kweektuin

Op de markt kun je terecht voor allerlei biologische, glutenvrije, lokale of duurzaam geproduceerde producten. “Denk aan groenten, brood, gebak, kaas, worst, jam, paddenstoelen, honing, wijn, kruiden, olijfolie en azijn, stroopwafels en nog veel meer. Wij houden ons uiteraard nog steeds aan de regels van het RIVM. Er is genoeg afstand tussen de kramen zodat iedereen op 1,5 meter afstand kan staan.”

De BioMarkt wordt georganiseerd door Zelfoogsttuin Wij Telen Groente. Je vindt de markt op het voorterrein van de Haarlemmer Kweektuin.

Haarlemmer Kweektuin, ingang Kleverlaan 9

biomarkt@wijtelengroente.nl

www.haarlemmerkweektuin.nl