Michiel de Haan van Qeld geeft tips aan ondernemers
Michiel de Haan van Qeld geeft tips aan ondernemers

Drie tips van Qeld voor ondernemers

Qeld heeft verstand van zaken en denkt graag mee met ambitieuze ondernemers. Hieronder delen zij hun drie gouden tips. 

Blijf altijd investeren in groei

Loopt je bedrijf goed en heb je alles onder controle? Dan is dit niet het moment om stil te staan! Als kleine ondernemer is het altijd een goed idee om te blijven investeren in groei. Geen zorgen, je hoeft niet opeens je omzet te verdubbelen, groei begint namelijk met kleine stapjes. Denk aan nieuwe apparatuur of machines om je productie te versnellen, een beter kassasysteem om je administratie beter op orde te krijgen of misschien een upgrade van je bedrijfswagen om meer te kunnen vervoeren. Een kleine investering in je onderneming kan grote resultaten opleveren, blijf daarom investeren in jouw onderneming en bouw aan je toekomst, stap voor stap. 

Ga op zoek naar de juiste financiering 

Allemaal leuk en aardig dat investeren in groei, maar wat als je niet direct de financiële middelen hebt? Als kleine ondernemer kan het vinden van de juiste financiering een grote uitdaging zijn, helemaal als starter of zzp'er. Gelukkig zijn er alternatieven op een traditionele banklening: deze heten ‘non-bancaire financiering'. Een voorbeeld is Qeld Bedrijfsleningen: een kredietverstrekker voor zzp en mkb. 


De zakelijke leningen van Qeld starten vanaf €1000 en zijn speciaal ontworpen voor kleinschalige ondernemers. Zo kun je de lening op ieder moment volledig boetevrij aflossen, zodat je niet vastzit aan een bindende looptijd. Daarnaast wordt de lening dezelfde dag al uitbetaald, zodat jij binnen 24 uur kunt schakelen als een kans zich voordoet! Slim!

Maak je investeringen zichtbaar voor klanten!

Welke investering je ook doet, deel het met je klanten! Je investeert in jouw bedrijf om je klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, dus vergeet niet jouw stappen met je klanten te delen. Heb je een nieuwe bestelbus? Plaats een foto op social media. Geïnvesteerd in een nieuwe buitensteiger voor jouw schilderwerk? Zet het op je website! Maak de investeringen in jouw toekomst zichtbaar, zodat jouw klanten weten dat jij als kleine ondernemer nooit stilstaat en altijd op zoek bent naar manieren om je klanten nog beter te helpen!