Mirjan Klaver en Bert Llama.
Mirjan Klaver en Bert Llama. (Foto: Heidi Borgart Fotograaf)

Hypotheekadvies bij Teer

REGIO - Teer ontzorgt. Dat wil zeggen dat alle zaken rondom het verkopen en aankopen van een huis, inclusief een hypotheek, onder één dak kan worden geregeld.

Sinds afgelopen jaar heeft Teer namelijk ook haar eigen hypotheekadviseurs. Op dit moment zijn twee hypotheekadviseurs in dienst van Teer Hypotheken; Mirjan Klaver en Bert Llama. Allebei hebben zij een jarenlange ervaring in het hypothecair en financieel advies.


Teer Hypotheken heeft aanstellingen bij meer dan 40 (!) geldverstrekkers. Dat betekent in de praktijk dat Teer Hypotheken in staat is om voor iedere hypotheekvraag een passende oplossing te vinden. Ook hypotheken van de diverse grote banken waaronder Rabobank, ING en ABN kunnen zij faciliteren. Ondanks dat deze banken fysiek vaak niet meer aanwezig zijn in de dorpen in onze regio, kunt u dus nog steeds in uw lokale Teer vestiging, of bij een van de andere 5 Teer-vestigingen, terecht met vragen over bestaande én nieuwe hypotheken. Bert Llama: "Ook als het gaat om pensioen- en verzekeringsadvies helpen wij de consumenten graag".

Maak een afspraak

Benieuwd wat Teer Hypotheken voor u kan betekenen? Maak dan een afspraak. Persoonlijk op kantoor, waar rekening wordt gehouden met de coronamaatregelen, telefonisch of via online webcam advies. Het eerste gesprek is altijd gratis.


Teer heeft vestigingen in Alkmaar, Beverwijk, Castricum, Heiloo, Heemskerk en Uitgeest.