'In Bloemendaal staat een huis, en daar is het leven goed.'
'In Bloemendaal staat een huis, en daar is het leven goed.' (Foto: Aangeleverd)

Fleurâge Residences: fijn wonen én werken

BLOEMENDAAL - In een van de meest karakteristieke villa’s van het dorp woon je zeer comfortabel, met alle hulp die je nodig hebt. Die hulp wordt op een opvallende manier georganiseerd. In de woorden van de directie van het particuliere Fleurâge Residences: ‘Zorgen zoals je zelf verzorgd zou willen worden’. En dat werkt overal door. 

Sterker nog: die filosofie heeft door de jaren heen precies die medewerkers aangetrokken die zich thuis voelen bij zo’n aanpak. 

Hecht team

Omdat alle neuzen dezelfde kant op staan, is er een hecht team opgebouwd. Wie een kijkje neemt in De Villa, zoals het buiten in de volksmond wordt genoemd, voelt het werkplezier en de passie voor het vak.

'In Bloemendaal staat een huis… en daar is het leven goed'

Dat zorgt bij de bewoners voor een echt thuisgevoel, op een plek waar je oud mag worden op je eigen manier. In de praktijk blijkt dat net zo positief voor de medewerkers: in dat huis in Bloemendaal is het dus naast goed wonen ook goed werken.

Laatste vacatures

Wie nieuwsgierig is, ervaart het zelf, net zoals wij: Fleurâge Residences ligt aan de Kennemerweg 24-32. En een kijkje op de website www.fleurage-residences.nl levert de laatste vacatures op.


Fleurâge Residences

Kennemerweg 24-32