Tentoonstelling Haarlemateliers bij Hart.
Tentoonstelling Haarlemateliers bij Hart. (Foto: Aangeleverd)

Haarlemateliers bij Hart

HAARLEM - De stichting Haarlem Ateliers biedt onder begeleiding van professionele docenten faciliteiten voor enthousiaste amateur beeldhouwers, edelsmeders en schilders.

Hart (de organisatie voor Kunst en Cultuur in Haarlem), heeft de Haarlemateliers gevraagd een beeldententoonstelling te maken in de patio van de Kleine Houtweg 18 in Haarlem. Hart wil hiermee de nieuwe seizoenstart na Corona elan geven. De Haarlem Ateliers willen hier graag aan meewerken.


5 beeldhouwers: Wim Kornmann. Mieke Hoefnagels, Hanna Klunder, Michael Goger en Kees Nanne exposeren ieder een beeld. De beelden zijn zeer verschillend en geven een interessant beeld van het werk wat gemaakt wordt bij de Haarlem Ateliers!


De tentoonstelling is te zien van 10 september tot 24 december 2021 tijdens de openingstijden van Hart (maandag t/m vrijdag van 9.00 -23.00 uur en zaterdag van 9.00-13.00 uur).

Atelierruimte gezocht

De Haarlem Ateliers zijn nu gevestigd op het Slachthuisterrein, maar moeten dit binnenkort ontruimen. Zij zijn daarom dringend op zoek naar atelierruimte in Haarlem:

Circa 120m2 atelierruimte (liefst verdeeld over 2 ruimtes) met een buitenruimte om te hakken.

Wie kan helpen? 

Contact: Jos Catau (cataujos@gmail.com) 06-50264632


Wim Kornmann(wikor@ziggo.nl) 06-42782272


Voor meer informatie zie: haarlemateliers.nl.