Shoeby Haarlem bestaat 15 jaar!
Shoeby Haarlem bestaat 15 jaar! (Foto: Shoeby Haarlem)

Shoeby Haarlem bestaat 15 jaar

HAARLEM - Vijftien jaar geleden openden Diana en Roy Rusman een Shoeby-winkel in Haarlem. Reden genoeg voor een jubileumfeestje!

“Het was fantastisch”, zo omschrijft Diana de afgelopen week. Van woensdag tot en met zondag werd het vijftienjarig jublieum van Shoeby in de Haarlemse Cronjéstraat groots gevierd.

“We hadden de ingang helemaal versierd met ballonnen, hadden natuurlijk lekkere hapjes en drankjes en klanten konden twintig procent korting krijgen op de hele collectie. En kinderen konden zaterdag een heuse glittertattoo laten zetten!”

Vaste én nieuwe klanten

Shoeby heeft al jaren een vast klantenbestand, vertelt Diana. “Geweldig dat er dan mensen naar je toe komen en zeggen ‘joh, ik kwam hier destijds al met mijn eigen ouders, en nu neem ik mijn eigen kinderen mee’!” Maar het jubileumfeest trok ook veel nieuwe klanten. “Sommigen dachten dat we pas open waren vanwege alle ballonnen voor de deur. Ontzettend leuk dat je dan kunt zeggen dat je hier al vijftien jaar zit.”

Centrale gedachte

Diana vertelt verder nog over de centrale gedachte die altijd onveranderd is gebleven. "Shoeby staat voor ongelooflijk veel persoonlijke aandacht en service, gezellige sfeer en een trendy collectie. En we zijn ook een pakketpunt, waardoor ook weer nieuwe klanten ons gave aanbod keer op keer ontdekken."

Werken met BN'ers

Shoeby bestaat sinds 1981, met sinds vijftien jaar ook een zaak in de Cronjéstraat. In 2021 opent Shoeby nog eens acht extra winkels door het hele land. Diana: “En we doen verschillende campagnes met BN’ers. Zo werken we samen met Fred van Leer en Nicolette van Dam en verkopen wij per woensdag 22 september de collectie van Dylan Haegens in onze winkel. Trotser kun je mij niet maken!”


Shoeby Haarlem

Cronjéstraat 134-138

www.shoeby.nl