Jolanda: "Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!"
Jolanda: "Ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!" (Foto: Aangeleverd)

Nieuwe kapsalon Byzonder Hairstyling

HAARLEM - Byzonder Hairstyling. Onder deze naam gaat Jolanda Welboren haar kapsalon runnen in Haarlem. Daarmee slaat zij voor vele vertrouwde gezicht een nieuwe weg in. 

"In deze ‘Byzondere tijd’ is het een gedurfde stap om een eigen onderneming te beginnen, maar ik heb ontzettend veel zin in deze nieuwe uitdaging!", zegt Jolanda enthousiast.

Jolanda heeft bijna dertig jaar lang ervaring mogen opdoen bij Marcel en Joop van Salon Byzonder aan de Kruistochtstraat in Haarlem. Jolanda: "De overname van Byzonder en het daarop volgende faillissement gingen mij zeer aan het hart. Ik had door de jaren heen namelijk zoveel klanten zo goed leren kennen. Na een tijd van verdriet en bezinning heb ik besloten om met frisse moed te starten met mijn eigen kapsalon, maar nu op een nieuwe locatie, namelijk bij En Nou Kappers.’’

Oude Byzonder 

En Nou Kappers is gevestigd in de Leidsestraat 20a, midden in de Leidsebuurt. Daar is Jolanda drie dagen per week aanwezig en wil op deze locatie het ‘oude Byzonder' een nieuwe impuls geven. ‘Oude' klanten, maar ook nieuwe gezichten: iedereen is daar welkom om zich te laten knippen, kleuren of krullen. Door haar jarenlange ervaring weet Jolanda bovendien raad met ieders kapsel en is zeer bedreven in alle technieken.


Ook geeft zij graag adviezen aan iedereen die een nieuwe coupe of look overweegt. Daarbij zijn de wensen van de klant van essentieel belang. En…iedereen is bij En Nou Kappers welkom voor een lekker bakkie en een gezellig praatje.

Niet goed ter been? Jolanda komt als ambulante kapster ook thuis, echter alleen voor knippen en/of föhnen.


Openingstijden bij En Nou Kappers, Leidsestraat 20a, 2013 XK Haarlem:


Dinsdag 8.30 uur - 16.30 uur

Woensdag 8.30 uur - 16.30 uur

Zaterdag 8.30 uur - 15.00 uur


Bel of Whatsapp voor een afspraak: 06-25 554 543.