Auto RC krijgt 2e vestiging

REGIO - U leest het goed: Wij gaan uitbreiden en daar zijn wij super trots op. Naast de al bestaande locatie in Velserbroek openen wij namelijk nu ook een tweede Auto Reparatie Centrum aan de Grijpensteinweg 8 in Haarlem. 

Waarom Auto RC 

Wij zijn het reparatie centrum voor storingen en reparaties voor alle merken. Van storingen tot de meeste complexe reparaties, bij ons bent u aan het juiste adres. Bij een grote reparatie is het wel zo fijn om te weten dat uw auto in goede handen is. Bij Auto RC werken vakkundige monteurs met de juiste technische kennis, moderne apparatuur en A-merk onderdelen. U kunt vertrouwen op onze service en de kwaliteit die wij bieden.

Reparaties

U kunt bij ons voor alle reparaties terecht, zoals onder andere het vervangen van de distributieriem of –ketting, 3-dimensionaal uitlijnen en motorstoringen. Wij staan altijd direct voor u klaar. Zelfs voor de meest complexe storing bent u bij ons op het goede adres. Wij hebben de mensen en de vakkennis in huis en zij maken uitsluitend gebruik van A-merk onderdelen. Na elke diagnose gaan wij eerst met u in overleg voordat wij aan de slag gaan met een geschikte oplossing. Wij gaan alleen voor de beste kwaliteit, die voor iedereen toegankelijk en betaalbaar is. Daarbij geven wij 12 maanden garantie op reparaties en onderdelen.

Onderhoud en APK

Natuurlijk zijn wij ook het adres voor onderhoud en APK aan uw auto.


Maak kennis met ons nieuwe Auto Reparatie Centrum in Haarlem. Laat u een onderhoudsbeurt uitvoeren aan uw auto? Dan ontvangt u ter kennismaking een jaar de Auto RC Pechhulp geheel gratis.

Zorgeloos onderweg met de Auto RC Pechhulp

Onze pechhulp biedt u de beste hulp voor onderweg in de regio Haarlem en omstreken. Zo hoeft u zich onderweg geen zorgen te maken en kunt u vertrouwen op een goede hulp. Met de Auto RC Pechhulp bent u voor slechts €29,95 per jaar verzekerd van pech onderweg. Informeer naar de voorwaarden.


Tot ziens bij onze nieuwe Auto RC vestiging aan de Grijpensteinweg 8 in Haarlem!