Remco Jonker.
Remco Jonker. (Foto: Goedegebuure)

De Hoorpoli doet meer dan alleen hoortoestellen adviseren

REGIO - Remco Jonker, uw vertrouwde audicien uit de regio, heeft een volgende stap gezet in zijn carrière. Sinds kort is hij werkzaam bij de Hoorpoli waar hij complete oplossingen kan aanbieden voor alles wat met het gehoor te maken heeft.

Slechthorendheid betekent meer dan het minder goed kunnen horen van geluid. Gehoorverlies heeft gevolgen voor het sociale leven, het gevoel van veiligheid en de prestaties op de werkvloer. Bij elk gesprek dat u voert staan uw oren gespitst. U bent volop geconcentreerd om de ander te kunnen verstaan. Hoe meer u probeert te horen, hoe meer energie u gebruikt. De bovengemiddelde inspanning die u overdag levert kan ervoor zorgen dat u ’s avonds eerder moe bent. Met als gevolg dat u zich meer terugtrekt uit het sociale leven. 

Op tijd in actie

Wist u dat bij ruim een kwart van de werknemers die met gehoorverlies uitvallen dit veroorzaakt wordt door oververmoeidheid, spanning en burn-out? Dit kunt u voorkomen door op tijd actie te ondernemen. Neemt u contact met de Hoorpoli op om te vragen wat zij voor u kunnen betekenen. De Hoorpoli doet veel meer dan alleen het aanmeten van hoortoestellen.

De Hoorpoli:

De Hoorpoli hanteert flexibele werktijden zodat u kunt afspreken van maandag t/m zaterdag tussen 8u-20u.

Over de Hoorpoli

De Hoorpoli is onderdeel van Everybody Groep. Hun missie is om zorg, werk en welzijn samen te brengen. Binnen Everybody Groep werken bedrijfsartsen en huisartsen nauw samen met andere zorgspecialisten om te werken aan een gezonde leefstijl. Niet alleen thuis maar ook op de werkvloer.


Sloterweg 303, Locatie Atrium, 1171 VC Badhoevedorp

Osdorpplein 470, 1068 SZ Amsterdam-Osdorp

contact@hoorpoli.nl

088-246 04 70

06 82 09 63 56

www.hoorpoli.nl