In onze fijne ambiance is het mogelijk de gehele uitvaartdienst bij ons plaats te laten vinden.
In onze fijne ambiance is het mogelijk de gehele uitvaartdienst bij ons plaats te laten vinden. (Foto: Aangeleverd)

Bijzondere uitvaartlocatie Villa Westend

HAARLEM - Villa Westend is een bijzondere uitvaartlocatie. Van een volledige dienst op locatie tot een condoleance na de uitvaart, wij ontzorgen u en denken met u mee. Steun geven in een rustige mooie omgeving waar u zich niet opgejaagd voelt. Waar aandacht is voor elkaar maar ook aandacht besteed wordt aan drankjes en mooie hapjes. 

Uitvaart op locatie

In onze fijne ambiance is het mogelijk de gehele uitvaartdienst bij ons plaats te laten vinden. U krijgt de tijd en de ruimte om de plechtigheid op uw eigen manier in te vullen. Samen met de uitvaartleidsters en onze medewerkers dragen wij bij aan een waardig afscheid. 

Condoleance 

Na de uitvaart is er vaak behoefte om samen te zijn met familie en vrienden. Wij ontvangen u in onze privéruimte met prachtig uitzicht over de Westbroekplas en beschikking tot een privéterras aan het water. Onze zalen zijn geschikt voor bijeenkomsten van 10 tot 500 gasten. Het restaurant van Villa Westend is dagelijks geopend voor ontbijt, lunch en diner en heeft voldoende beschikbaarheid voor een lunch of diner met de familie.

Meer informatie

Villa Westend ligt centraal tussen Haarlem en Spaarndam, is eenvoudig bereikbaar en heeft 180 gratis parkeerplaatsen. Wij zijn gelegen op 500m afstand van diverse uitvaartlocaties. Wilt u meer informatie over onze ruimtes voor condoleances of een uitvaart? Kijk dan op onze website www.villa-westend.nl of bel ons 023 538 18 78.