Florien Bausch.
Florien Bausch. (Foto: Aangeleverd)

Afscheid nemen bij leven

HAARLEM - Als ervaren uitvaartbegeleiders horen wij vaak: “Had zij die mooie woorden zelf nog maar gehoord. Of: hij had moeten zien hoeveel mensen er om hem gaven.” Wij willen cliënten in staat te stellen afscheid te nemen van familie en vrienden terwijl ze elkaar nog in de ogen kunnen kijken.

Speeches áán, niet óver jou

Er is toch niets mooiers dan nog eens terug te kijken op je leven, samen met de mensen die daar deel van uitmaakten. En door al die verhalen te beseffen hoe goed je leven was! Bovendien kun je zelf ook nog eens zeggen hoe belangrijk iedereen voor jóú is geweest.

Een zegen

Steeds meer mensen nemen de regie over hun uitvaart in eigen hand. Ze overleggen zelf met ons wat ze willen qua sfeer, locatie, sprekers. Want waarom zou je het jezelf niet gunnen erbij te zijn? Afscheid nemen bij leven is een zegen voor de persoon zelf, maar ook voor de nabestaanden. De vorm kan groots of intiem zijn. Als een ondernemer groots geleefd heeft en hij wil in de tuin lange tafels met Italiaans eten om hem heen, dan regelen we dat. Ook al kan hij zélf zijn bed niet meer uit.

Meer informatie

Meer weten? Bausch&Schultz uitvaarten Uitvaartbegeleiding en organisatie Afscheid bij leven. Zie onze website: www.bausch-schultz.nl.