Afbeelding
(Foto: )

'Ik word van het kastje naar de muur gestuurd'

REGIO - Wie herkent als mantelzorger bovenstaande uitspraak niet? Neem nou het geval dat als je moeder steeds vergeetachtiger wordt, er op een gegeven moment door de geriater gezegd wordt dat ze dement is. Als mantelzorger loop je vervolgens tegen zoveel zaken aan, dat je er soms moedeloos van wordt.

Het vinden van de juiste websites of de juiste persoon binnen een organisatie is een echte uitdaging. Je krijgt te maken met talloze zaken, zoals invulformulieren, WMO en Wlz.

Mantelzorgmakelaars zijn in staat om mantelzorgers te ondersteunen bij:

Uitzoekwerk en regeltaken op het gebied van zorg, wonen, welzijn, financiƫn en de combinatie werk/mantelzorg

Informatie geven over kortdurende ondersteuning en praktische oplossingen, die helpen om langer en op een prettige manier te kunnen blijven zorgen

Mantelzorgmakelaar

Zou jij ook mantelzorgers willen ondersteunen, vind je het leuk zaken uit te zoeken, ben je ervaringsdeskundige of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je HBO werk- en denkniveau? Dan is onze opleiding mantelzorgmakelaar iets voor jou!

Informatiebijeenkomst

Kijk op onze site (www.postmdopleidingen.nl) en geef je op voor een gratis digitale informatiebijeenkomst op 1 december 2021 of 12 januari 2022.