Verschillende inwoners van Blokker ontvangen een bloemetje.
Verschillende inwoners van Blokker ontvangen een bloemetje. (Foto: aangeleverd)

Geslaagde online carnaval bij de Blockeniers

BLOKKER - Carnavalsvereniging de Blockeniers hebben toch een mooi gedeeltelijk online carnaval gevierd, wat een groot succes werd. Begonnen werd vrijdag voor het carnavalsweekend om alle mensen die een steuntje in de rug konden gebruiken en gewoon aan mensen die het verdienden een bosje tulpen met een kaartje te bezorgen. Dit werd enorm gewaardeerd door de inwoners van Blokker.

Kinderbingo

Zaterdag stond er een uitdaging op het programma want er zou livestream carnaval gevierd worden. Samen met carnavalsvereniging de Leste Stuyver uit Westwoud werd in de middag een kinderbingo gepresenteerd. "Wat werd dit een leuke middag, de live band Thats For U, maakte er voor de kids een echt feest van. De bingo was er spannend en natuurlijk waren er leuke prijzen te verdienen." geeft Rob Doodeman van de Blockeniers aan.

In de prijzen

Ook waren er prijzen voor het leukste Tik TOK filmpje en de leukst verklede kinderen. Foto's hiervan konden ook weer digitaal doorgestuurd worden waarna de jury hier een keuze uit maakte. De presentatie was in handen van Barry Jonker die dit samen deed met de prinses van de Leste Stuyver, Terry Steneker.

De prijzen werden door prins Skik van de Blockeniers samen met zijn gevolg gelijk thuis gebracht bij de kinderen.

Rad van Fortuin

In de avond was er livestream carnaval met een swingo Rad van Fortuin en diverse leuke filmpjes. De leukst versierde huiskamer werd gekozen en de sfeer werd erin gebracht door DJ Edje en zanger Brian Stricker. "Er ontstond een gezellige sfeer en er kwamen vele leuke reacties binnen. Niet het echte carnaval maar wel de sfeer daarvan en daar deden deze twee verenigingen het voor." gaat Rob verder. "Wat mooi dat twee verenigingen dit samen hebben opgepakt. Compliment voor carnavalsvereniging de Leste Stuyver en de Blockeniers."

Kinderen in Blokker verkleden zich voor de kinderbingo.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding