Om zo goed mogelijk de laatste trends te laten zien, blijft Pronto vernieuwen.
Om zo goed mogelijk de laatste trends te laten zien, blijft Pronto vernieuwen. (Foto: aangeleverd)

Plan nu een afspraak bij Pronto

WERVERSHOOF - De medewerkers van Pronto Wonen in Wervershoof zijn heel blij dat zij klanten op afspraak weer mogen verwelkomen en inspireren in de winkel.

In verband met de vele aanvragen in het weekend gaat Pronto Wonen Wervershoof op zondag voorlopig om 10.00 uur open. Maak daarom snel een afspraak via de website: www.onzemeubelen.nl .

Blijven vernieuwen

Pronto Wonen Wervershoof is verbouwd. Nu nog mooier en inspirerender. Ze hebben de afgelopen tijd niet stilgezeten er is hard gewerkt in de winkel om klanten zo goed mogelijk te kunnen inspireren. Met de lente in het vooruitzicht is de winkel de afgelopen weken onder handen genomen. Om zo goed mogelijk de laatste trends te laten zien, blijft Pronto vernieuwen. De stijlstudio’s zijn daarom ook weer opnieuw ingericht door ervaren stylistes. Dus volop interieurinspiratie! Ook heeft Pronto een uitgebreide nieuwe collectie. Naast diverse banken, fauteuils en eetkamerstoelen ook enkele woonprogramma’s. Voor wie toch liever voor een kleinere aanpak gaat, heeft Pronto nieuwe trendy diverse woonaccessoires, decoratie en kleinmeubelen.

Liever nog geen winkel bezoeken? Ook op afstand staat Pronto klaar. Neem gerust contact op via e-mail of telefoon of maak een afspraak voor een gratis online interieuradvies. Bestellen via de website kan ook: www.prontowonen.nl. De bestelling kan worden opgehaald in het magazijn of kan bezorgd worden.

Pronto Wonen Wervershoof, Dorpsstraat 129. Telefoon: 0228-581294, gratis parkeren.