RentTourBuy is sinds afgelopen augustus te vinden aan de Kleine Noord 57 in Hoorn.
RentTourBuy is sinds afgelopen augustus te vinden aan de Kleine Noord 57 in Hoorn. (Foto: Theo Annes)

'Ideale manier om toerist uit te hangen'

HOORN - RentTourBuy is sinds afgelopen augustus te vinden aan de Kleine Noord 57 in Hoorn. In samenwerking met Ik Hou van Hoorn fungeert de winkel ook als Tourist Information Point. Ontdek Hoorn op een van de fietsen en geniet van de historische locaties, de gezelligheid en de fraaie natuur in de omgeving. Op zoek naar een meer unieke en spannende manier van voortbewegen? Probeer dan eens de segway, e-chopper of e-step!

RentTourBuy bestaat al zeven jaar en heeft vestigingen op meerdere plekken in Nederland. 15 april wordt ook in Medemblik een vestiging geopend. Eigenaar Bob Besselink is een Horinees die nu in Zandvoort woont. "Voor de liefde ben ik daar naartoe verhuisd, maar de liefde voor Hoorn is nooit verdwenen. Hoorn is gewoon mijn thuis. En zo ben ik op het idee gekomen om een winkel te starten in Hoorn." RentTourBuy biedt een afhaalservice aan de Kleine Noord. Reserveringen kunnen 24 uur van tevoren gemaakt én betaald worden via de website. Bij het afhalen staan de gehuurde fietsen/e-bikes/e-choppers/e-steps klaar en kun je in principe meteen wegrijden. Bob benadrukt: "Wij vragen wel altijd of mensen bekend zijn met bijvoorbeeld de e-step of de segway. Met name de segway vereist best even wat oefening. En dat oefenen kan bij ons in de winkel. Wij laten iemand pas vertrekken met de segway als wij dat verantwoord vinden. Veiligheid staat boven alles."

Enthousiast

Een Tourist Information Point, in deze vorm, was er in Hoorn nog niet en dat gat wilde Bob graag vullen. "Ik wil als Horinees graag iets doen voor 'mijn' stadje. Omdat ik zelf zo enthousiast ben over Hoorn, vertel ik er graag over. Door informatie te geven aan toeristen die onze stad bezoeken, kan ik écht iets voor Hoorn betekenen. Op zeer korte termijn is het ook mogelijk om een e-step-tour te reserveren bij ons. Met een groep word je dan onder leiding van een gids rondgeleid door Hoorn. Een leuke manier om de stad te ontdekken en lekker de toerist uit te hangen."

Paasactie

Tijdens de paasdagen, zondag 4 en maandag 5 april, heeft RentTourBuy een leuke en aantrekkelijke actie: vier wielen voor de prijs van twee. Dat betekent dus dat klanten twee vervoersmiddelen huren en er maar één betalen. Het ideale moment om er op een bijzondere manier lekker op uit te gaan!

Meer informatie en reserveren: 0229-861250 of 06-54791816. Kijk ook op de website:

www.renttourbuy.nl/hoorn/ .