Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal.
Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. (Foto: aangeleverd)

Gratis The Bastard BBQ bij EP:Beerepoot

REGIO - De lente is van start, de dagen lengen en het buitenleven komt uit zijn winterslaap. Dat betekent dat een zacht rokende barbecue en de geur van gegrild vlees, verse vis en mooie groentes niet ver weg meer zijn. Aangezien dit het favoriete seizoen is van EP:Beerepoot, ontvangen klanten tijdens de +BBQ Weken bij heel veel geselecteerde producten een gratis barbecue! Maar dan wel dé Kamado-barbecue van dit moment: The Bastard.

De barbecues van The Bastard zijn oerdegelijk en van Nederlandse komaf. Ze staan garant voor urenlang barbecue-plezier. Ga bakken, stomen, grillen, slow cooken of roken op deze robuuste barbecues. Dankzij het unieke materiaal kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden, wat resulteert in de sappigste steaks en overheerlijkste vis. Afhankelijk van de aankoop ontvangen klanten een barbecue met een waarde oplopend tot maar liefst 1099 euro! Laat het barbecue-seizoen maar beginnen.

Dé BBQ-shop

Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn is alles te vinden wat nodig is. Naast The Bastard zijn hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in allerlei formaten. En natuurlijk alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. Alle barbecues en accessoires zijn sinds kort ook te vinden in de webshop.

Loopt het water al in de mond? Bekijk dan snel de actieproducten in de folder in de bijlage. De filialen zijn eerste paasdag gesloten, maar de winkel in Hoorn is tweede paasdag geopend van 12.00 tot 17.00 uur. Wie wil komen winkelen, kan eenvoudig een afspraak maken op www.epbeerepoot.nl. Bellen kan ook: 0229-502420.