Na acht jaar gewerkt te hebben als gastouder bij Berend Botje neemt Gemma afscheid.
Na acht jaar gewerkt te hebben als gastouder bij Berend Botje neemt Gemma afscheid. (Foto: aangeleverd)

Gastouder Gemma stopt; wie volgt haar op?

ZWAAG - Na acht jaar gewerkt te hebben als gastouder bij Berend Botje neemt Gemma uit Zwaag afscheid. Ze kijkt terug op een prachtige tijd. "Als je de gelegenheid en wens hebt om gastouder te worden, dan zeg ik volmondig: doe het! Het is een prachtige combinatie van werken met kinderen en thuis bij je eigen gezin zijn. Je kunt het regelen zoals jij het wilt", vertelt Gemma. Toen ze zwanger was van haar jongste kind, wilde Gemma graag meer thuis zijn. Maar ze wilde ook blijven werken, niets doen was geen optie. "Werken met kinderen sprak mij altijd al aan. En omdat ik ook graag meer thuis wilde zijn bij mijn kinderen, was werken als gastouder de ideale combinatie. Daarnaast is gastouderopvang bieden enorm bijzonder. Kinderen die je al van jongs af aan opvangt, groeien mee met jouw gezin en wij met hen. Ik ving kinderen op van verschillende leeftijden. Voor de groepsdynamiek is dat ontzettend leuk!"

Inmiddels zijn de kinderen van Gemma groter en is zij zelf toe aan een andere uitdaging. "Berend Botje geef ik een dikke 10! Het is een fijne organisatie waar geïnvesteerd wordt in de gastouders en de kwaliteit van de gastouderopvang. De lijnen in de organisatie zijn kort en ze staan altijd voor je klaar."


Wie lijkt het leuk om gastouder te worden en Gemma op te volgen? Neem dan contact op met Gastouderbureau Berend Botje via 088-2337140 of kijk op berendbotje.nl/gastouder .