Ook de vierseizoenen-kapschuren kunnen zonder afspraak bewonderd worden.
Ook de vierseizoenen-kapschuren kunnen zonder afspraak bewonderd worden. (Foto: Marjoly Fotografie)

Bakker de Houthandel is er klaar voor

HOOGKARSPEL - Na bijna vijf maanden mag Bakker de Houthandel in Hoogkarspel klanten weer gewoon welkom heten in de prachtige winkel en de service verlenen die de klant verdient. Zij zijn er meer dan klaar voor!

Kom weer gezellig naar de showroom om boordevol ideeën en inspiratie op te doen of gewoon lekker voor een rondje. De Multigarant® houten vloeren in diverse breedtes en kleuren liggen mooi te zijn, de Reno Stairs® traprenovatie staat klaar in de overtreffende trap, de stoelen kijken uit naar het proef zitten, de deuren in de deuren showroom staan wagenwijd open en de vierseizoenen-kapschuren die volledig nieuw opgebouwd zijn op het terrein staan in vol ornaat te wachten op aandacht.

Natuurlijk zijn klanten ook weer welkom om zonder afspraak hout- en bouwmaterialen, schuttingen en beitsen op te halen. Wie de materialen zelf niet mee kan nemen, kan gratis een aanhanger lenen. Ook is het mogelijk om de materialen door Bakker de Houthandel te laten bezorgen. En uiteraard kunnen klanten ook altijd online bestellen.

Bakker de Houthandel, Oosterwijzend 1 in Hoogkarspel. Telefoon: 0228-563968. Meer informatie: www.bakkerdehouthandel.nl .