Hoornse Parels bestaat uit vier livestreamavonden met elk twee of drie spetterende optredens.
Hoornse Parels bestaat uit vier livestreamavonden met elk twee of drie spetterende optredens. (Foto: aangeleverd)

Livestreamavonden met Hoornse Parels

HOORN - Na een rustige periode doen podiumkunsttalenten uit Hoorn en omgeving het publiek weer verwonderen tijdens Hoornse Parels. Theater Het Pakhuis, Muziekschool Boedijn, het Talenten Theater Hoorn en Tjillskillz presenteren gezamenlijk de professionele regionale talenten die zijn verbonden aan hun organisaties.

Hoornse Parels bestaat uit livestreamavonden met elk twee of drie spetterende optredens. Met deze livestreams bieden de organisaties lokaal talent de kans om zich ook in deze tijd te presenteren. Voor de artiesten is het zelf realiseren van een livestream niet te betalen door de benodigde inzet van professionele technici. De vier partners zijn blij dit voor de artiesten te kunnen faciliteren, mede dankzij financiële steun van de gemeente Hoorn.

Programma

Vrijdag 4 juni om 20.30 uur: Dansonderneming (dans) en Marc Nochem (kleinkunst).

Zondag 6 juni om 20.30 uur: Mermaid Radio (cross-over tussen elektronische muziek, indiepop en jazz) en docenten van Muziekschool Boedijn on stage.

Zaterdag 12 juni om 20.30 uur: Levi Noë (spoken word) en Christie (singer-songwriter).

Stoel of bank

Reserveren kan via de website www.pakhuishoorn.nl. De prijzen per avond zijn negen euro voor een stoel (één persoon) en vijftien euro voor een bank (meer personen). De kaartverkoop komt ten goede aan het theater en de artiesten, iets wat in deze tijd meer dan welkom is.