Bij Cinema Oostereiland zijn de komende maanden de kinderfilms 'Hallo Wereld!' en 'Dropje' te zien.
Bij Cinema Oostereiland zijn de komende maanden de kinderfilms 'Hallo Wereld!' en 'Dropje' te zien. (Foto: Rianne Broeze-Noordegraaf)

Gratis workshop bij Cinema Oostereiland

HOORN - Cinema Oostereiland draait films voor de jongste kinderen. In de kleine filmzalen, met het licht nog een beetje aan. Want voor het eerst van je leven in een bioscoop naar de film doe je maar één keer en hoe bijzonder is dat? Cinema Oostereiland wil hier voor elk kind een feest van maken.

Jeugdfilmkenner Wanja Visser geeft daarom woensdag 23 juni om 20.30 uur bij Cinema Oostereiland voor ouders en grootouders een gratis workshop 'Met je kleinkind naar de film?' Wanja geeft tips en achtergrondinformatie voor (groot)ouders om te herkennen hoe een kinderfilm is opgebouwd. Waar kan je samen met je (klein)kind op letten tijdens het kijken en hoe bespreek je de film op een leuke manier na? Voor alle vaders en opa's een kans om het filmbezoek nog leuker te maken.


Cinema Oostereiland heeft de komende maanden de volgende kinderfilms op het programma: 'Hallo Wereld!' en 'Dropje'. Toegang uitsluitend met kaarten verkrijgbaar via de website www. cinemaoostereiland.nl .