Beltane Ruiz Molina verzorgt de komende weken een aantal zomerconcerten.
Beltane Ruiz Molina verzorgt de komende weken een aantal zomerconcerten. Foto: aangeleverd

Contrabasspeelster Beltane uit Zwaag verzorgt zomerconcerten in Hoorn en Blokker

Algemeen

REGIO - Contrabasspeelster Beltane Ruiz Molina uit Zwaag verzorgt de komende weken een aantal zomerconcerten in Hoorn en Blokker.

Het eerste zomerconcert, genaamd ‘Een muzikale reis door de eeuwen’ (contrabas-solo) vindt zondag 18 juli om 15.30 uur plaats in de Dorpskerk Blokker, Westerblokker 105. Ook zondag 1 augustus kan het publiek van dit concert genieten, dan op Cultuurplein Oostereiland aan de Krententuin in Hoorn, aanvang 20.00 uur.

Het volgende zomerconcert heet ‘Muziek voor de nacht’ met contrabas, basklarinet (Fie Schouten) en cello (Eva van de Poll). Iedereen is zondag 15 augustus om 15.30 uur welkom in de Dorpskerk Blokker, Westerblokker 105 en zondag 22 augustus om 20.00 uur op Cultuurplein Oostereiland Hoorn.

Ten slotte staat het zomerconcert ‘In de stilte’ (contrabas en Indiaanse zang van Marianne Svasek) zondag 19 september op het programma in de Dorpskerk Blokker. Aanvang 15.30 uur.

Deze concerten zijn mede mogelijk gemaakt door Gemeente Hoorn, Fonds Podiumkunsten, in samenwerking met Muziekschool Boedijn. Kaarten: Dorpskerk tien euro, Cultuurplein vijftien euro. Reserveren is verplicht en kan via e-mail: basconcerten@gmail.com .