Met name de ligging langs de Westfrisiaweg is ideaal voor beide winkels.
Met name de ligging langs de Westfrisiaweg is ideaal voor beide winkels. (Foto: aangeleverd)

Nieuw logistiek centrum op Zevenhuis

ZWAAG - Het nieuwe logistieke centrum voor Profijt Meubel Hoorn en Pronto Wonen Wervershoof is donderdag 8 juli op bedrijventerrein Zevenhuis geopend. Een lang gekoesterde wens gaat daarmee in vervulling. 

Het magazijn in Wervershoof was uit zijn jasje gegroeid. Bij bedrijventerrein Zevenhuis werd een groot verzamelcomplex van 8000 m2 ontwikkeld. Profijt Meubel Hoorn en Pronto Wonen Wervershoof maakten al snel de keuze om zich daar te gaan vestigen. Met het nieuwe logistieke centrum hebben zij de beschikking over twee loading docks, wat het werken veel efficiƫnter maakt.

Profijt Meubel en Pronto Wonen zijn meeneem-formules. Veel meubelen zijn uit voorraad leverbaar waardoor de klant snel van de nieuwe meubelen kan genieten. Beide winkels hebben een grote collectie in wonen. Banken kunnen in meerdere opstellingen, stoffen en kleuren geleverd worden. Daarnaast hebben beide formules een grote collectie woonprogramma's, eetstoelen, fauteuils, kleinmeubelen, maar ook een groot assortiment lampen, karpetten en schilderijen. De klanten halen de meubelen zelf op in het nieuwe logistieke centrum, waar zij gratis gebruik kunnen maken van de aanhangwagen of tegen een kleine vergoeding gebruikmaken van de huurbus. Bezorgen is ook een optie.

Profijt Meubel Hoorn en Pronto Wonen Wervershoof is een familiebedrijf van de familie Bot uit Wervershoof dat al meer dan 120 jaar bestaat. Vanuit een groter logistiek centrum werken betekent een mooie stap vooruit. De ligging langs de Westfrisiaweg is ideaal voor beide winkels.