Klimmen in een piratenschip.
Klimmen in een piratenschip. (Foto: aangeleverd)

Speelpark De Goudvis

is al jaren een succesnummer als het gaat om een dagje uit! De Oudhollandse speeltuin is overzichtelijk opgezet en ruim 3,5 ha groot. Gewoon de leukste!

De kinderen vermaken zich prima op de vele speeltoestellen, onder meer de draaiwip, schommels, G-Forze, luchtkussens en het 'klimklauter'-piratenschip. Schommelen met ouders op de familieschommel of daag ze uit op de survival trail! Zo hoog mogelijk springen op de grootste airtrampoline van Europa of een wedstrijdje racen op de skelters? 

Het speelpark beschikt over een ruim indoor speelparadijs, onder meer met twee speelstructuren van drie etages hoog. Ga op ontdekkingstocht via de glijbanen naar één van de vijf ballenbakken, slangentrappen of kabelbaan. Ook Wipe Out De Sweeper is een mega hit! Spring over de draaiende balken en blijf zo lang mogelijk staan! 

Altijd al eens een helikoptervlucht willen maken? Vlieg door het indoor speelparadijs als een echte piloot! Sleetje rijden op de rodelbaan! Niets is te gek!

Voor de allerkleinsten is hier een peuterhoek, voorzien van soft-play attributen. De kleintjes ontdekken van alles op de interactieve speelwand en maken kennis met onderwaterwereld geluiden.

Jarig? Vier een kinderfeestje bij Speelpark De Goudvis! Dat kan elke dag gevierd worden, dus ook in de zomervakantie. Kijk op de website voor de mogelijkheden en diverse arrangementen.

Enthousiast geworden en het speelpark bezoeken? Voorkom teleurstellingen en koop van tevoren entreetickets.

is gevestigd aan Zeeweg 91 in Sint Maartenszee, tel. 0224-561671.


Meer informatie en tickets? Kijk op www.degoudvis.nl.