Volg Hoorns Nieuwsblad ook op Facebook.
Volg Hoorns Nieuwsblad ook op Facebook. (Foto: Pexels.com)

Like Rodi op Facebook

REGIO - Rodi Media brengt lokaal nieuws haar de lezers. Traditioneel via diverse kranten, maar ook sterk online. Facebook is een ideaal platform waar de gemeenschap mee kan praten over relevante onderwerpen, nieuwsberichten en andere aankondigingen binnen de gemeente. Discussieer, deel en praat mee met de redactie via Facebook. Zoek op Rodi Hoorn en je komt op de Facebookpagina terecht. Zo mis je nooit meer de nieuwtjes en de mooie verhalen uit Hoorn en omstreken en ben je steeds als een van de eersten op de hoogte. 


Op www.rodi.nl staat veel nieuws en verhalen. Je kunt kiezen uit 29 gemeenten waar Rodi haar kranten uitbrengt.

Nieuwtjes? Tip de redactie

Heb jij of jouw vereniging een belangrijke mededeling voor in de krant? Of denk je een mooi, bijzonder of leuk verhaal te hebben? Laat het weten via redactie.hrn@rodi.nl


Vaccineren zonder afspraak

REGIO - Iedereen die dat wil kan zich vanaf maandag 9 augustus zónder afspraak laten vaccineren bij GGD Hollands Noorden. Het vaccineren zonder afspraak geldt uitsluitend voor mensen die een eerste prik komen halen. Voor de inwoners uit de regio die gebruik willen maken van deze dienstverlening ligt een vaccinatie klaar met het Pfizer-vaccin. Het vaccineren zonder afspraak geldt voor iedereen vanaf twaalf jaar. De enige voorwaarde is dat mensen een identiteitsbewijs bij zich hebben. Anders kan het vaccin niet worden geregistreerd. Voor kinderen tot veertien jaar die geen identiteitsbewijs hebben, volstaat ook de zorgpas. Het vaccineren zonder afspraak kan op alle vaccinatielocaties die GGD HN in gebruik heeft (Alkmaar, Den Helder, Hoorn en Middenmeer). Voor de openingstijden van deze locaties is het verstandig de website www.ggdhn-corona.nl te raadplegen. De openingstijden variëren namelijk de komende weken.