Afbeelding
(Foto: Ridofranz)

Back to School met EP:Beerepoot

REGIO - Laptop, MacBook, tablet, printer, software of accessoires nodig? EP:Beerepoot beschikt over een breed scala aan laptopmerken en modellen. Tezamen met trendy accessoires zoals (draadloze)muizen, PowerBanks, tassen en sleeves ben je helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar.

Een snelle processor, sterke grafische kaart, veel opslagruimte of extra werkgeheugen? De keuze is enorm. Werk je graag op een groot scherm of kies je liever voor een compact formaat? Het laptop-assortiment bevat onder andere de gerenommeerde merken Acer, HP, Asus en Lenovo. Of ga je liever voor een Apple? De adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

Wist je dat je bij EP:Beerepoot ook terecht kunt voor reparaties aan laptops en PC's? En natuurlijk voor allerlei soorten software zoals Office 365 en Antivirus-programma's. Indien gewenst, maakt EP:Beerepoot je aankoop ook nog eens gebruiksklaar, zodat je direct aan de slag kunt.

Naast de Back to School-acties blijven ook de aanbiedingen van de Hele Hete Zomerweken nog even van kracht. Wasmachines, drogers, televisies, stofzuigers en audio zijn fors in prijs verlaagd. Dit geldt natuurlijk ook voor kookgerei, keukenmachines en -accessoires. Ook koelkasten, vriezers, ventilatoren en airco's gaan weg voor verrassend lage prijzen.

Blader voor unieke aanbiedingen door de folder, kijk op www.epbeerepoot.nl of kom langs in één van de winkels. De winkel in Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.