De Hoornse PvdA-raadsleden Thomas de Groot, Arnica Gortzak en Arnold Wegner (v.l.n.r.).
De Hoornse PvdA-raadsleden Thomas de Groot, Arnica Gortzak en Arnold Wegner (v.l.n.r.). Foto: aangeleverd

PvdA-Hoorn zoekt nieuwe raadsleden

Algemeen

HOORN - PvdA-Hoorn zoekt enthousiaste kandidaten die zich beschikbaar willen stellen als raadslid. Ervaring is niet vereist. Leeftijd is niet relevant, motivatie en enthousiasme wel een must!

In maart 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen. Daarom heeft de gemeente Hoorn in juni de cursus ‘Politiek actief voor de gemeente’ georganiseerd. Inwoners van Hoorn die wilden weten wat de gemeenteraad doet en interesse hebben konden gratis deelnemen. De belangstelling voor deze cursus gaf wel aan dat er nog steeds veel betrokken inwoners zijn die graag invloed willen uitoefenen op de gemeentepolitiek in Hoorn.

Betrokken

Raadslid-kandidaten voelen zich betrokken bij wat er in de samenleving gebeurt en hebben een hart voor Hoorn en voor het gedachtegoed van de PvdA. Ook hebben zij belangstelling voor de lokale politiek in Hoorn en kunnen zij hun eigen mening goed onder woorden brengen. Interesse? Aanmelden kan tot uiterlijk 27 augustus via hoorn@pvda.nl. 

Lokaal het verschil maken

De Partij van de Arbeid vindt dat ieder mens recht heeft op gelijke kansen. Op bestaanszekerheid, op goed werk en een plek om te wonen. Momenteel staan juist deze waarden onder druk. Voor de PvdA is dit des te meer reden om niet aan de zijlijn te blijven staan, maar in actie te komen. PvdA-Hoorn komt op voor de inwoners van Hoorn en probeert hen met elkaar in verbinding te brengen. Juist op lokaal niveau kan de PvdA het verschil maken. 

Kijk voor meer informatie op www.pvda.nl/raadslid .