Sociaal Hoorn is de lokale sociale partij van Hoorn, Blokker en Zwaag.
Sociaal Hoorn is de lokale sociale partij van Hoorn, Blokker en Zwaag. (Foto: aangeleverd)

Sociaal Hoorn: goed sociaal beleid

HOORN - Al enige weken staat op de voorpagina een QR-code en het logo van Sociaal Hoorn. De QR-code brengt u naar de Facebookpagina. Daar kunt u zien wat wij allemaal doen voor de inwoners van Hoorn, Blokker en Zwaag. Helaas hebben we u vanwege de coronamaatregelen weinig kunnen ontmoeten. We willen als het kan vanaf september weer met de tent op onze vertrouwde plek op de hoek Veemarkt/Dal te staan, zodat we weer met elkaar in gesprek kunnen.

'Laten we er samen voor zorgen dat alle inwoners een goed bestaan hebben'

Daarnaast zijn wij de komende tijd op andere locaties in Hoorn te vinden. We vertellen u graag waar we mee bezig zijn. We staan voor een goed sociaal beleid. Onze wethouder Kholoud al Mobayed en de fractie (Alex Smit en Jeroen van der Veer) zetten zich hier al jaren voor in en met succes. We hebben een stevig sociaal beleid. 

Voor Sociaal Hoorn is het van belang dat mensen hun rekeningen kunnen betalen, gewoon boodschappen kunnen doen en kleding kunnen kopen. Dit is niet voor iedereen in onze gemeente zo gewoon. Er zijn nog veel volwassen en kinderen die in armoede leven. Maak gebruik van de regelingen! Laten we er samen voor zorgen dat alle inwoners een goed bestaan hebben.

In gesprek met Sociaal Hoorn

We vinden het belangrijk om ook van u te horen. Wilt u met ons in gesprek? Mail naar info@sociaalhoorn.nl of laat een berichtje achter op Facebook.

Meehelpen

Op 16 maart 2022 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. Wilt u ons helpen in de campagne of op een andere manier, dan kan dat natuurlijk. Heel graag zelfs. Mail naar info@sociaalhoorn.nl en we nemen snel contact met u op!