S-Line Products is sinds 1 maart te vinden op het WFO-terrein.
S-Line Products is sinds 1 maart te vinden op het WFO-terrein. (Foto: aangeleverd)

Vakspecialist S-Line Products BV: eerlijke prijs voor duurzame producten

ZWAAGDIJK-OOST - S-Line Products BV is sinds 1 maart 2021 gevestigd in een eigen pand met winkel op het WFO terrein. "In de voorbereidingen van de verhuizing kwam Robbert-Jan van Rooijen al naar ons toe om onder het mom van het bekende spreekwoord 'beter een goede buur' de daad bij het woord te voegen", vertelt Marjan Hamerling-Sietses van S-Line Products. "Samen kwamen we er al snel uit dat samenwerken op een bedrijventerrein als WFO een goed idee is."

S-Line Products opent deuren tijdens WFO Open Bedrijvendag

"Vele regionale bedrijven hebben geen idee welke mooie bedrijven eigenlijk om de hoek van de deur zitten. Zo is het idee ontstaan voor de WFO-OPEN bedrijvendag op 18 september. Zijn horecaklanten hebben meestal ook schoonmaakproducten of toiletpapier nodig en vice versa. Deze kruisbestuiving is toepasbaar bij vele deelnemers van het WFO-OPEN."

Vakspecialistische partner

S-Line Products is opgericht in 2010 en was gevestigd in Hem. "Wij zijn meer dan alleen dozen doorlever-leverancier, maar juist uw vakspecialistische partner op het gebied van reinigingsmiddelen, -materialen, hygiënepapier, reinigingsmachines en take away-verpakkingen met een duurzame visie. Sinds maart 2021 zijn wij gevestigd op de Bollenmarkt 3 op het prachtige WFO-terrein in Zwaagdijk-Oost. Het bieden van de beste service met een eerlijke prijs voor duurzame producten is waar wij als vakgroothandel voor staan."

'Kom 18 september een kijkje nemen in de showroom'

Koffie

"Op 18 september openen wij ook onze deuren en kunt u een kijkje nemen in onze showroom. Onze reinigingsmachinepartner Numatic International, wel bekend van de stofzuiger met de oogjes, staat klaar met een fantastische roadshow waar vele machines gedemonstreerd gaan worden. Ook hebben wij een samenwerking met JP koffie. Zij zorgen deze dag voor een heerlijk kopje koffie."

Mooie prijzen

"Om de dag nog gezelliger te maken, hebben wij deze dag mooie prijzen te verloten onder de bezoekers van ons bedrijf. Denk aan een Numatic Stofzuiger, schoonmaakpakket van Cif, vloerwisser van Greenspeed, mooie set tafelaankleding van Duni en onder andere een duurzaam schoonmaakpakket van Tana Green Care. Wij laten u graag kennismaken met ons assortiment."

Vakgroothandel voor veel bedrijven

S-Line Products is dé vakgroothandel voor vele bedrijven, van schoonmaak- tot bouwbedrijven en van hotels tot scholen. Want wie heeft er geen toiletpapier, schoonmaakmiddelen, reinigingsmachines of koffiebekers nodig?


'We zien u graag verschijnen, tot 18 september op de Bollenmarkt 3 in Zwaagdijk!'
S-Line Products, uw vakspecialistische partner op het gebied van reinigingsmiddelen, -materialen, hygiënepapier, reinigingsmachines en take away-verpakkingen.