Vanaf zaterdag 2 oktober mogen de recreatieve schaatsers het ijs op.
Vanaf zaterdag 2 oktober mogen de recreatieve schaatsers het ijs op. Foto: vincentdevriesfoto.nl

Openingsweekend bij IJsbaan De Westfries in Hoorn

Algemeen

HOORN - IJsbaan De Westfries aan de Westfriese Parkweg in Hoorn staat in het weekend van 2 en 3 oktober helemaal in het teken van de opening van het nieuwe schaatsseizoen. Het personeel kijkt ernaar uit om weer gasten te ontvangen op de 30x60 meter- en 400-meterbaan. Recreatieve schaatsers kunnen tijdens het openingsweekend gebruik maken van diverse acties.

Donderdag 30 september om 19.00 uur mogen de obligatiehouders als eerste het ijs betreden. Vrijdag 1 oktober is het de beurt aan de verenigingen. Vanaf zaterdag 2 oktober mogen de recreatieve schaatsers het ijs op van 11.30 tot 16.30 uur. Ook zondag 3 oktober zijn recreatieve schaatsers van harte welkom, de ijsbaan in Hoorn is dan geopend van 09.00 tot 16.30 uur.

Schaatsen met korting

Tijdens het openingsweekend is entree voor iedereen twee euro. Daarnaast is het mogelijk om rittenkaarten met korting aan te schaffen. Inschrijven voor de schaatslessen bij DuoSport, de schaatsschool die cursussen aanbiedt voor jong en oud, is vanaf heden ook mogelijk. Meer informatie hierover is te vinden op www.duosport.nl/hoorn . Ook de schaatswinkel is vanaf heden geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vanaf zaterdag 2 oktober is de winkel elke dag geopend.

Meer informatie over Optisport: www.optisport.nl .