Afbeelding
Foto: Sarah Steeman

Theatervoorstelling ‘Zie de mens’ in De Kreek in Zwaag

Algemeen

ZWAAG - De Joseph Wresinski Cultuur Stichting speelt zaterdag 9 oktober in MFA De Kreek in Zwaag haar nieuwste theaterproductie: ‘Zie de mens’. 

De Joseph Wresinski Cultuur Stichitng is een multiculturele theatergroep die weet hoe het is als het leven niet over rozen gaat. ‘Zie de mens’ is een theatrale collage, geïnspireerd op autobiografische geschiedenissen van mensen die in armoede leven. De theatergroep laat de samenleving zien zoals zij die ervaart, van onderaf. Mensen die niets in de melk te brokkelen hebben. Mensen die in de politiek eigenlijk niet vertegenwoordigd zijn, maar wel de consequenties dragen van beleid. Uiteindelijk voert dat tot de vraag: waar in deze samenleving ben ik veilig en thuis?

‘Zie de mens’ is een persoonlijk document waarmee de stichting kennis van armoede over het voetlicht brengt en oproept tot solidariteit. For the coming of justice.

Aanvang 20.00 uur. De voorstelling wordt georganiseerd in samenwerking met PKN Hoorn- Zwaag- Blokker en is gratis toegankelijk. Op dit moment is het verplicht dat bezoekers zich aanmelden voor de voorstelling en dat zij beschikken over een corona-toegangsbewijs. Reserveren: www.wresinskicultuur.nl/aanmelden . Adres van De Kreek is Meetketting 1-3 in Zwaag.