Unaniem is gekozen voor Jeroen van der Veer als lijsttrekker en Kholoud al Mobayed als wethouderskandidate.
Unaniem is gekozen voor Jeroen van der Veer als lijsttrekker en Kholoud al Mobayed als wethouderskandidate. (Foto: aangeleverd)

Sociaal Hoorn kiest lijsttrekker en wethouderskandidaat

HOORN - De leden van Sociaal Hoorn hebben woensdag 22 september de lijsttrekker en de wethouderskandidaat gekozen voor de komende gemeenteraadsperiode. Unaniem is gekozen voor Jeroen van der Veer als lijsttrekker en Kholoud al Mobayed als wethouderskandidate. "Met Jeroen van der Veer hebben we een zeer ervaren lijsttrekker die het samenspel in de politieke arena goed begrijpt. Kholoud al Mobayed biedt als wethouderskandidate de vertrouwde basis die nodig is om door te bouwen", aldus partijvoorzitter Richard de Rooij.

"We willen voortzetten wat we in de afgelopen vier jaar hebben bereikt. We hebben in Hoorn betaalbare woningen nodig voor de sociale huur. Deze woningen moeten we echt gaan bouwen. In sommige wijken zijn basisscholen aan vernieuwing toe. Wij vinden dat kinderen in frisse en moderne gebouwen onderwijs moeten krijgen. Nog lang niet iedereen kan zijn rekeningen betalen en/of maandelijks rondkomen. Dat verdient onze steun. Het is belangrijk dat dit vanuit een sociaal hart wordt opgepakt. Mensen die het hard nodig hebben, dreigen anders buiten de boot te vallen met alle financiƫle gevolgen van dien", aldus Kholoud al Mobayed. "Het is belangrijk dat wij ervoor zorgen dat iedereen mee kan doen. Voor die samenhorigheid staat Sociaal Hoorn en voor dat belang willen wij strijden", aldus Jeroen van der Veer. "We gaan vol energie de verkiezingen in maart volgend jaar tegemoet." De aankomende periode krijgt de kandidatenlijst vorm. Deze wordt in de ledenvergadering vastgesteld en ook wordt dan het verkiezingsprogramma vastgesteld. Een fractievergadering bijwonen? Wees welkom! Meer informatie: info@sociaalhoorn.nl .