Belangstellenden kunnen terecht met hun computervraagstukken op software- en hardware-gebied.
Belangstellenden kunnen terecht met hun computervraagstukken op software- en hardware-gebied. Foto: pexels.com

Inloopdag Algemene Computerclub Hoorn

Algemeen

ZWAAG - De Algemene Computerclub Hoorn (ACH) houdt elke tweede zaterdag van de maand een inloopdag tussen 10.00 en 16.00 uur. Deze computerclubdag vindt plaats in wijkcentrum de Cogge, Akkerwinde 44 in Zwaag. De eerstvolgende keer is zaterdag 9 oktober.

Hier kunnen belangstellenden terecht met hun computervraagstukken op software- en hardware-gebied. Bijvoorbeeld hulp bij het organiseren van foto’s of problemen met Word of Excel. Ook met virussen weet de computerclub wel raad, net als met back-ups maken. 

Ook voor geïnteresseerden en liefhebbers van Atari, Amiga, spelcomputers en Macbook is er gelegenheid voor het uitwisselen van ervaringen. Kom vrijblijvend een kijkje nemen om de sfeer en werkwijze te proeven. Een dagje meekijken en meedoen? De computerclub geeft een plaats en internet voor vijf euro, contant te betalen aan de penningmeester. Aan niet-leden voor een eenmalige bijdrage van veertig euro gevraagd. Dit is tevens de contributie voor één jaar lidmaatschap. 

Aanmelden kan via ach.hoorn.bestuur@gmail.com. Binnenlopen mag ook. Kijk voor meer informatie op de website: www.ach-hoorn.nl .