Op de kookafdeling van EP:Beerepoot in Hoorn vinden verschillende demonstraties plaats.
Op de kookafdeling van EP:Beerepoot in Hoorn vinden verschillende demonstraties plaats. (Foto: aangeleverd)

Demodays bij EP:Beerepoot

REGIO - De hele maand oktober zijn in de winkels van EP:Beerepoot elke dag demonstraties van de mooiste merken. Komt u ook horen, zien, voelen en proeven? Van de ontelbare mogelijkheden van keuken- en koffiemachines tot de uitgebreide opties van streaming audio, stofzuigers en inbouwapparatuur. Uniek, leerzaam en gezellig.

De meest gestelde vragen over televisies worden op de televisieafdeling goed uitgelegd. Het verschil tussen OLED en NEO QLED, maar ook wat full HD, 4K en 8K voor effect hebben op de beeldkwaliteit. De adviseurs staan elke dag klaar. Op de kookafdeling van EP:Beerepoot in Hoorn wordt helemaal lekker uitgepakt. Meerdere dagen per week worden hier demonstraties gegeven van de beste inbouwapparaten, robuuste keukenmachines en handige kookaccessoires.

EP:Beerepoot is al ruim vijftig jaar hét adres in uw regio voor een prachtig assortiment elektronicaproducten van gerenommeerde merken. In de moderne winkels, waar u altijd gratis voor de deur kunt parkeren, vindt u een compleet productaanbod van beeld en geluid, huishoudelijke apparaten, witgoed, inbouwapparatuur en persoonlijke verzorging. Laat u ook verrassen door de mooiste woon- en kookaccessoires. Scherpe prijzen, deskundig advies en uitstekende service maken uw shopbeleving compleet.

Een greep uit de demonstraties vindt u in de folder bij deze krant. Meer info: www.epbeerepoot.nl/demodays. EP:Beerepoot in Hoorn is elke zondag open van 12.00 tot 17.00 uur.