Univé Hoorn geeft een betrouwbaar financieel advies dat is afgestemd op iemands persoonlijke situatie en wensen.
Univé Hoorn geeft een betrouwbaar financieel advies dat is afgestemd op iemands persoonlijke situatie en wensen. (Foto: Svetlana Damjanac)

Inzicht in uw hypotheekmogelijkheden

HOORN - Heeft u verhuis- of verbouwplannen? Wilt u uw woning energiezuiniger maken? Of wilt u juist profiteren van de lage hypotheekrente en uw hypotheek oversluiten? Voor deze en nog veel meer vragen wilt u een betrouwbaar financieel advies. Een advies dat is afgestemd op uw persoonlijke situatie en wensen, zodat u weloverwogen de juiste keuzes kunt maken. Daarvoor kunt u bij onze Erkend hypotheekadviseur Berry Achthoven van Univé Hoorn terecht.

Berry: "Univé is een coöperatie zonder winstoogmerk en bemiddelt in hypotheken. Wij werken alleen samen met gerenommeerde geldverstrekkers. Dat zijn partijen die hun beloften nakomen en er duidelijke voorwaarden op na houden. Doordat Univé een ruime keuze heeft in geldverstrekkers en verzekeraars, kunnen wij een optimale match maken tussen de laagste rente, de laagste premies én de beste voorwaarden. Want een hypotheekadvies is meer dan alleen de zoektocht naar de laagste maandlasten. Zo staan we ook stil bij veranderingen in uw persoonlijke situatie en de invloed op de betaalbaarheid van je uw lasten. Bijvoorbeeld bij werkloosheid of arbeidsongeschiktheid. Dit vertalen wij voor u in een persoonlijk adviesrapport."

Gratis oriëntatiegesprek

Bent u benieuwd naar uw hypotheekmogelijkheden? Meld u gerust aan voor een gratis en vrijblijvend oriëntatiegesprek met Berry van circa dertig minuten. Dit gesprek kan plaatsvinden in de Univé-winkel aan het Breed 5 in Hoorn of telefonisch. Aanmelden kan via unive-noordholland.nl/lage-hypotheekrente-hoorn of bel 0229-753400.