Filiaalmanager Maarten Hopman opent samen met directeur winkeloperatie Bastiaan van Loon de nieuwe winkel.
Filiaalmanager Maarten Hopman opent samen met directeur winkeloperatie Bastiaan van Loon de nieuwe winkel. (Foto: Pieter Hulleman)

Nieuwe Vomar in Hoorn geopend

HOORN - De splinternieuwe Vomar Voordeelmarkt aan de Vredehofstraat in Hoorn is zondag 3 oktober, onder grote belangstelling, feestelijk geopend. Het is de derde DEEN-winkel die opent als Vomar Voordeelmarkt. De komende weken worden in korte tijd de volgende twintig DEEN-winkels die door Vomar zijn overgenomen, na een verbouwing, heropend. 

De opening werd gevierd met een gratis appeltaartje voor alle klanten en een unieke Vomar-tas met opdruk van Hoorn. Tijdens de opening, maar ook de weken daarna, kunnen klanten profiteren van openingsaanbiedingen. Ook maken klanten kans op een boodschappenpakket ter waarde van vijftig euro als ze zich aanmelden voor de Klant-is-Koning kaart. Daarmee kan de klant sparen met zes procent premie. Ook kunnen leden van onder andere Always Forward, Volleybalvereniging INO, Schaakvereniging Caïssa-Eenhoorn en HHV Hollandia de clubkas spekken door boodschappen bij Vomar te doen met deze kaart. 

Klanten profiteren altijd van de laagste prijs voor de beste kwaliteit en van de snelste service bij Vomar. Daarnaast heeft Vomar een groot aantal geliefde producten van DEEN opgenomen in het assortiment. De Pingüinos Wijn, de lekkerste verse pitabroodjes en patatas fritas zijn nu exclusief bij Vomar te koop. Maar ook de beroemde knoflooksaus, steenoven pizza's, verse fijngesneden boerenkool, ambachtelijke West-Friese achterham, Volendammer leverworst, verse vlaaien, slagroomtruffels en Qualino noten zijn bij Vomar te vinden. Ook heeft Vomar het concept Altijd Handig overgenomen, waarin handige non food artikelen zoals kaasschaven, ballonnen en parkeerschijven worden aangeboden voor één euro. Ten slotte hoeven klanten ook de vertrouwde gezichten niet te missen.