Afbeelding
(Foto: aangeleverd)

Ttjillen met je skillz bij Theater & Dans voor kids

HOORN - De Blauwe Schuit presenteert in samenwerking met TjillSkillz een cursus Theater & Dans voor kids. TjillSkillz en De Blauwe Schuit zochten elkaar op in een gezamenlijke wens om Theater & Dans lessen voor kinderen tot en met twaalf jaar te organiseren. Beide organisaties werken al jaren samen op het gebied van talentontwikkeling in het onderwijs. Na de herfstvakantie bieden ze nu samen Theater- & Danslessen aan na schooltijd.

Op zoek naar een plek voor je kind om op een plezierige manier zijn of haar vaardigheden en talenten te ontdekken? Zich te ontwikkelen op het gebied van spel en dans onder begeleiding van professionele vakdocenten? Kom dan naar de proeflessen die gehouden worden op dinsdag 26 oktober (tien tot en met twaalf jaar) en woensdag 27 oktober (vier tot en met negen jaar). Daar kunnen ze ervaren of ze zich op hun plek voelen bij Theater & Dans voor kids.

Voorstelling in Het Pakhuis

De docenten zorgen ervoor dat de kinderen in hun kracht komen te staan, kunnen bloeien en stralen. De lessen worden gegeven door enthousiaste en vakkundige theater- en dansdocenten en worden afgesloten met een voorstelling in Theater het Pakhuis in Hoorn.

Zin om mee te doen? Kijk op www.blauweschuit.nl voor meer informatie en aanmelden.