Kolenbrander Automobielen is nu nog te vinden op de Oude Veiling, maar verhuist binnenkort naar industrieterrein Zevenhuis.
Kolenbrander Automobielen is nu nog te vinden op de Oude Veiling, maar verhuist binnenkort naar industrieterrein Zevenhuis. (Foto: aangeleverd)

Kolenbrander Automobielen verhuist

ZWAAG - Kolenbrander Automobielen is al dertig jaar te vinden op De Oude Veiling in Zwaag, maar 31 oktober verhuist de zaak naar een nieuwe locatie in Zwaag: industrieterrein Zevenhuis. Kolenbrander staat bekend om de ruime keuze aan betrouwbare occasions met een snel wisselende voorraad.

Kolenbrander Automobielen heeft op de nieuwe plek geen werkplaats meer en doet vanaf 31 oktober geen onderhoudsbeurten meer. Wie op zoek is naar een nieuwe occasion of een speciaal merk of model, kan wél bij Kolenbrander terecht. De verkoop gaat 1 november van start en vanaf die datum is het mogelijk om een afspraak te maken. Eigenaar John Kolenbrander gaat - naast de in- en verkoop van occasions - ook door met de airco-service. En ook voor het uitlezen van storingen aan de auto is Kolenbrander hét adres. De modernste apparatuur is in huis. Wegens ziekte van John gaat hij veel online werken en kan hij klanten helpen met de aankoop van een auto. Goed om te weten: John gaat zich meer focussen op premium auto's en auto's met een automaat. De BOVAG-garantiebepalingen van een reeds gekochte occasion verhuizen uiteraard mee naar het nieuwe adres.

Persoonlijke service

Johan en John Kolenbrander bedanken hun trouwe klanten voor het vertrouwen de afgelopen vijftig jaar. De persoonlijke service van John blijft. Iedereen is vanaf begin november van harte welkom in het nieuwe pand aan de Jelle Zijlstraweg 172 in Zwaag (Zevenhuis). Telefoon: 0229-233580 (bereikbaar tot 1 november). Na 1 november is Kolenberg bereikbaar op 06-23196506. E-mail: info@kolenbrander-automobielen.nl. Tot 31 oktober zijn klanten nog steeds van harte welkom op het huidige adres: de Oude Veiling 113 in Zwaag.