Een van de winnaars van 2020: Jim Borra van Theater Het Pakhuis.
Een van de winnaars van 2020: Jim Borra van Theater Het Pakhuis. (Foto: aangeleverd)

Meld je favoriet aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn

HOORN - Meld jouw favoriete vrijwilligersorganisatie of vrijwilliger aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021. Dat kan nog tot en met 31 oktober.

Vind je dat jouw maatschappelijke organisatie zo mooi werk verricht voor de Hoornse gemeenschap dat iedereen het mag weten? Of ken je een maatschappelijke organisatie die echt het verschil maakt in de gemeente? Werk je samen met een vrijwilliger die net even dat beetje extra doet binnen de organisatie en extra waardering verdient? Of vind je dat jouw vriend, familielid of buurman altijd als vrijwilliger voor iedereen klaarstaat en daar best eens voor in het zonnetje mag worden gezet? Meld jouw favoriete vrijwilligersorganisatie of vrijwilliger dan aan voor de Vrijwilligersprijs Hoorn 2021! 

De vrijwilligersorganisatie dient gevestigd te zijn in de gemeente Hoorn. De vrijwilliger doet vrijwilligerswerk bij één of meerdere organisaties in de gemeente Hoorn en/óf woont in de gemeente Hoorn en doet in een andere gemeente vrijwilligerswerk. 

Stemmen

De jury kiest van zowel de categorie vrijwilliger als de vrijwilligersorganisatie drie genomineerden. De genomineerden zijn vanaf 24 november te vinden op www.vrijwilligersprijshoorn.nl. Vanaf dan kan er tot en met 9 december door iedereen online gestemd worden. Op 10 december worden de winnaars op een feestelijke wijze bekend gemaakt. 


De Vrijwilligersprijs Hoorn wordt georganiseerd door Vrijwilligerspunt Westfriesland in samenwerking met de gemeente Hoorn. Aanmelden kan nog tot 31 oktober via www.vrijwilligersrprijshoorn.nl .