Toneelgroep Pluusj: spelers met veel spelkwaliteiten en een moderne, eigentijdse vormgeving.
Toneelgroep Pluusj: spelers met veel spelkwaliteiten en een moderne, eigentijdse vormgeving. Foto: Henk Erich

Pluusj speelt ‘Vele Hemels boven de Zevende’ in Het Pakhuis Hoorn

Algemeen

HOORN - Toneelgroep Pluusj speelt zondag 28 november de voorstelling ‘Vele Hemels boven de Zevende’ van de Vlaamse schrijfster Griet Op de Beeck in Theater Het Pakhuis, Onder de Boompjes 21 in Hoorn. Het boek verscheen in 2013 en in 2018 is er een toneelbewerking van gemaakt. 

Eva staat altijd klaar om de wereld te redden. Zij is een rots in de branding voor haar puberende nichtje, haar ruziënde ouders en haar smoorverliefde zus. Ze is kampioen in geven, behalve aan zichzelf. Want achter haar brede glimlach en overdosis begrip, groeit een knagende eenzaamheid.

Toneelgroep Pluusj is: opvallende stukkeuze, spelers met veel spelkwaliteiten en een moderne, eigentijdse vormgeving. Als je kijkt naar de auteurs van de stukken die gespeeld zijn door Pluusj, dan zien we namen van formaat voorbijkomen: Adriaan van Dis, Maria Goos, Wannie de Wijn, Edward Albee(2x), Tracey Letts, Dennis Potter, Haye van der Heyden, Max Frisch en Willem Jan Otten. Een geweldige technische ondersteuning mag niet onvermeld blijven. Dit alles onder de bezielende leiding van Jos Salari.

De voorstelling begint om 20.30 uur. Tickets (alleen geldig met coronatoegangsbewijs) voor de voorstellingen zijn te koop via www.pakhuishoorn.nl. Meer informatie: www.toneelgroeppluusj.nl .