Dankzij de hightech aandrijflijn komt de EQS 770 km ver.
Dankzij de hightech aandrijflijn komt de EQS 770 km ver. (Foto: Mercedes-Benz)

EQS is een elektrische mijlpaal

Ben je op zoek naar een elektrische auto die niet vaak opgeladen hoeft te worden? Ontdek EQS: het nieuwste elektrische model van Mercedes-Benz. Met opgeladen batterijen komt dit 'vlaggenschip' maar liefst 770 kilometer ver.

EQS is een mijlpaal voor Mercedes-Benz. Met een vooruitstrevend design en vernieuwde technologieën worden volgens het merk alle grenzen verlegd. Dat de EQS zo ver kan rijden komt door de hightech aandrijflijn en de gladde carrosserie. Mocht je toch verder willen reizen dan 770 kilometer, dan kun je de accu makkelijk opladen met de openbare laadstations van Mercedes-Benz zelf. Binnen 15 minuten zou je er een actieradius van 250 kilometer bij moeten hebben.

Green charging

Dankzij 'green charging' wordt tijdens het laden het gebruik van duurzame stroom gewaarborgd. De Cw-waarde van de EQS is slechts 0,20. Dit maakt het model de best gestroomlijnde serieproductieauto ter wereld.

Speciale snufjes

De nieuwste aanwinst heeft nog meer speciale snufjes: zo kunnen de deuren automatisch openzwaaien als je naar de wagen loopt.


De HEPA-fijnstoffilter reinigt binnenstromende lucht van pollen en fijnstof en neutraliseert onaangename geuren. Luxe stoelen met verwarming en massagefuncties maken het geheel af.


Dankzij de hightech aandrijflijn komt de EQS 770 km ver.